Skip to content

Esittely

Olen 30-vuotias vaimo ja äiti Lapista. Perheeseeni kuuluu mies, tytär (05/13) ja poika (02/16). Asumme itse rakentamassamme omakotitalossa tiellä, jossa ei ole katuvaloja ja ikkunoista näkyy pääasiassa metsää. Kokin paperit löytyvät, mutta keittiön sijaan kulutan yliopiston penkkejä kirjallisuuden opintojen parissa. Haasteellista opiskelusta on tehnyt pitkä välimatka, sillä matkaa yliopistolle kertyy yhteen suuntaan yli 100km. Tästä huolimatta homma on toiminut toistaiseksi hämmästyttävän hyvin.

Kirjoittamisen ja kirjallisuuden lisäksi harrastuksiini kuuluu myös paljon muuta. Olen musiikin suurkuluttaja ja pelinörtti, joten tässä talossa minä olen se, joka pitää pleikkarin kuumana. Talon ulkopuolella minut voi löytää taidemuseosta, elokuvateatterista tai vaikkapa joogatunnilta. Muiden keräillessä muumimukeja, minut kirjahyllyni täyttyy kirjojen lisäksi mangoista.

Haaveilen saavani äidinkielen- ja kirjallisuuden opettajan pätevyyden. Tätä unelmaa tavoitellessani, työstän myös toista unelmaani, johon kuuluu oman kirjan julkaiseminen. Tällä hetkellä työn alla on oma runokirja, joka toivottavasti joskus näkee päivänvalon, mutta myös novellikokoelmaan ja romaaniin riittäisi ideaa. Vapaa-aikani vain sattuu olemaan hyvinkin rajallista, eikä suuruudenhulluus ja ruuhkavuodet sovi kovin hyvin yhteen. Katsotaan, mihin rahkeet riittävät!

Blogi onkin minulle oiva tapa ylläpitää kirjoitusharrastustani ja samalla myös käsitellä niitä asioita, jotka minulle ovat sillä hetkellä tärkeitä. Ajattelen blogin olevan myös eräänlainen keskustelun ja vuorovaikutuksen alusta, joten kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita. Eri mieltä saa olla, ainoana kriteerinä on asiallisuus ja muiden mielipiteiden kunnioittaminen.

Tervetuloa mukaan ja toivottavasti viihdyt kirjoitusteni parissa!